Naivistinäyttelyllä kiitoslauantai

Spread the love

”Iloa – Elämää – Naivistit Varkaudessa” -näyttely jatkuu lauantaille 24.8. saakka. Tuolloin on päätösjuhlan aika tämän kesän suurnäyttelyn osalta. Ennen päätösjuhlan alkua Kalakukko-katujunan ajelut kiertävät Varkautta teemalla ”Warkaus 90 vuotta – tarua ja totta” -historiakierroksen merkeissä.

Naivistinäyttelyn päätösjuhla käynnistyy klo 13 ja ohjelmassa on puheenvuorot Taidekeskus Wäinölän isännältä Timo Hämäläiseltä ja naivistinäyttelyn kuraattori Marja-Muusa Hämäläiseltä.  Kuulumisia Varkaudesta kertoo Navitas Yrityspalveluiden Jouko Laitinen. Musiikkia ja yhteislaulua on luvassa WAU Warkauden Ukuleleorkesterin kanssa.

Päätösjuhlassa julkistetaan naivistinäyttelyn yhteydessä olleen Taideseikkailun eli Pupusuunnistuksen tulokset. Kyselyn aiheena Pupusuunnistuksessa oli näyttelyn mieleenpainuvimman teoksen nimeäminen. ”Pupusuunnistajien” ja myös palautteen antajien kesken arvotaan taulu ja kaksi Pupu-veistosta.

Päätösjuhlaan on tulossa suuri määrä näyttelyyn osallistuneita naivistitaiteilijoita. Ja iltapäiväkahvit on luvassa iloisen seuran kanssa.

Jätä kommentti