Vammel ry:stä Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry

Spread the love

Vammel ry:n nimi on muutettu Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:ksi. Yhdistyksen kokous päätti nimenmuutoksesta toukokuussa. Uusi, aiempaa selkeämmin organisaation toimialasta kertova nimi ja ilme otetaan käyttöön syksyn mittaan.

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:n (Wasten) tehtävä on rakentaa osaltaan yhdenvertaista ja saavutettavaa seutukuntaa sekä tukea sosiaali- ja terveysjärjestöjen toimintaa alueella. Jäsenjärjestöt edistävät asukkaiden hyvinvointia tarjoamalla tietoa, tukea ja toimintaa. Waste tarjoaa yhdistyksille tiloja yhdistystalo Warikolla Päiviönsaaressa ja tukitoimintoja sekä kehittää yhteistyötä ja vapaaehtoistoimintaa.

Yhdistyksen varsinaisia jäseniä ovat sosiaali- ja terveysjärjestöt, muiden alojen yhdistykset ovat kannatusjäseniä. Nimenmuutoksen yhteydessä tehdyn sääntömuutoksen myötä myös muut yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat tukea toimintaa kannatusjäseninä.

Wasten toiminta alkoi vammais- ja potilasyhdistysten neuvottelukuntana vuonna 1978. Neuvottelukunta rekisteröitiin yhdistykseksi 2001. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (aiemmin Raha-automaattiyhdistys) avustusta on saatu vuodesta 2003. Yhdistyksellä on kaksi työntekijää.

Yksi kommentti artikkeliin ”Vammel ry:stä Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry”

  1. Mielestäni eteenpäin menoa eli ”nenälleen muksahtamista” nimenmuutoksen vauhdittamana. Kattavuus lisääntyy.

    Vastaa

Jätä kommentti