Ammattikorkeakoulun lisähaku käynnistyy Pohjois-Savossa

Spread the love

Savonia-ammattikorkeakoulun lisähaku syksyllä alkaviin AMK- ja YAMK-koulutuksiin käynnistyy torstaina 1.8. ja päättyy keskiviikkona 7.8. Lisähaussa ovat mukana ne tutkinto-ohjelmat, joihin kevään yhteishaussa on jäänyt vapaita paikkoja. Opinnot alkavat syyskuussa.

Viikon ajan kestävässä haussa on mahdollista saada opiskelupaikka Iisalmen kampuksen agrologikoulutuksesta sekä sairaanhoitajakoulutuksesta. Varkauden kampuksella paikkoja on vapaana energiatekniikan insinöörin koulutuksessa. Eniten vapaita paikkoja on Kuopion kampuksilla, joissa voi vielä hakea muotoilijan, rakennusmestarin sekä englanninkielisen konetekniikan AMK-koulutuksiin. Lisäksi vapaita paikkoja on sosiaali- ja terveysalan kliinisen asiantuntijan sekä teknologiaosaamisen johtamisen YAMK-koulutuksissa. 

Jätä kommentti