Taidepaussit ja yleisöopastus taidemuseossa

Spread the love

Varkauden taidemuseossa järjestetään tiistaina 9.7.2019 taidegraafikko Meeri Torvisen muistonäyttelyyn PROFIILISSA liittyvät taidepaussit kello 10, 11, 12, 13 ja 14 tasatunnein. Tällä kertaa tarkastellaan taiteilijalle tärkeää aihetta, jota hän on käsitellyt teoksissaan.

Taidepaussit ovat maksuttomia ja Varkauden museoihin on aina vapaa pääsy. Ennakkoilmoittautumista tarvita.Tervetuloa Varkauden taidemuseoon taidegraafikko Meeri Torvisen muistonäyttelyn PROFIILISSA yleisöopastukseen torstaina 11.7.2019  kello 13. PROFIILISSA-näyttely on koottu eri kaupunkien museokokoelmista sekä yksityiskokoelmista. Näyttelyn tuotanto on lähes 60 vuoden ajalta ja se kertoo taiteilijan näkemyksen muuttumisen maisemallisista valon ja varjon kuvauksista henkilöhahmoihin ja tunteisiin pohjautuviin teoksiin.

Yleisöopastukseen on vapaa pääsy.


Kuva: Meeri Torvinen, Korvasairas 1. Kontaktikatko, 1982, tempera ja öljy kankaalle, Mikkelin kaupungin taidekokoelma/Ella Multanen

Kuva: Varkauden museo

Jätä kommentti