Lumottu höyhen -työpajassa kivaa osallistumisen tunnetta

Spread the love
Äänihaastattelussa yhteisöpedagogi Helinä Juurinen ja Lumottu höyhen -työpajaan osallistunut Heli Sutinen.

Luonto on puhjennut kukkaan, kesä on luovuuden aikaa ja energia virtaa. Omaa luovuuttaan käytettiin Lumottu höyhen työpajassa -työpajassa Wäinölä Areenalla Varkaudessa – lumotut höyhenet leijailivat kierrätysmateriaalipohjille sabluunoin, siveltimin ja liimaten. Työpajan järjestivät Lastenkulttuurikeskus Verso ja Taidekeskus Väinölä.

Piipahdin työpajassa ja otin sattumanvaraisesti mukaani aforismin. Siinä luki: ”Taidekasvatuksen tavoitteena ei ole aina määränpään saavuttaminen, vaan matkasta nauttiminen.” Sattuvasti sanottu. Jokainen voi löytää itsestään jotain uutta.

(Klikkaamalla kuvaa pääset galleriaan.)

Jätä kommentti