Kuudes kerros etsii Tulevaisuuden tubettajaa

Spread the love

Ennennäkemättömässä Warkaus TubeBattlessa kolme joukkuetta kisaa syyskuussa vauhdikkaan Kuudes kerros -tubettajaryhmän opeissa. Nyt Oskari, Otso ja VV etsivät joukkueisiinsa 14-25-vuotiaita tubettamisesta kiinnostuneita varkautelaisia! Ilmoittaudu nyt, sillä nopeat syövät hitaat!

 Varkaudessa järjestetään 12. – 13.9.2019 Warkaus TubeBattle, jossa Kuudes kerros -tubettajaryhmän jäsenet joukkueineen kisaavat erilaisissa tehtävissä ympäri Varkautta. Oskari, Otso ja VV hakevat nyt joukkueisiinsa varkautelaisia tubettamisesta kiinnostuneista 14 – 25-vuotiaita nuoria valmentaakseen heistä tulevaisuuden tubettajia.

– Joukkueet kisaavat kahden päivän ajan erilaisissa tehtävissä, eikä Kuudennen kerroksen tuntien, vauhtia ja hauskoja tilanteita jää puuttumaan, lupaa yritysasiantuntija Katja Niiranen Navitas Yrityspalveluista. Kilpailijat mentoreidensa ohjauksessa kuvaavat jokaisesta battle-tehtävästä videon, joka julkaistaan Varkauden kaupungin Warkaus TubeBattle –soittolistalla YouTubessa sekä jaetaan kaupungin ja yhteistyökumppaneiden somekanavissa. Lisäksi Kuudes kerros julkaisee omaa ”behind the scene” –materiaalia lähes 80 000 seuraajalleen.

Joukkueiden paremmuus ratkeaa tehtäväkohtaisten ”tykkäysmäärien” perusteella. Koko Warkaus TubeBattlen voittajaksi kruunataan eniten battle-voittoja saavuttanut joukkue. Voittajajoukkueen jäsenet saavat kukin GoPro-kameran.

 Ilmoittaudu Tulevaisuuden tubettajaksi Warkaus TubeBattleen

Sinä 14 – 25-vuotias tubettamisesta kiinnostunut varkautelainen nuori, ilmoittaudu 6.9. mennessä mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiina.rajamaki@navitas.fi tai soittamalla Tiinalle numeroon 040 505 06 83. Kerro, miksi juuri Sinä olet yksi tulevaisuuden tubettajista sekä kenen Kuudennen kerroksen tubettajan joukkueeseen haluat.

Kuudes kerros etsii joukkueisiinsa kilpailijoita! Katso video: varkaus.fi/tubebattle

 Mikä Warkaus TubeBattle?

– Warkaus TubeBattlen tavoitteena on edistää Varkauden kaupungin ja alueen vetovoimaisuutta sekä houkuttelevuutta tulevana opiskelu- ja työpaikkana, valottaa TubeBattlea idean äiti, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen Varkauden kaupungilta.  

– Me tarvitsemme omat varkautelaiset nuoremme kertomaan Varkaudesta erityisesti muita nuoria kiinnostavalla tavalla, hän jatkaa.

Kampanjan toteutuksesta vastaavat Varkauden kaupunki ja Navitas Yrityspalvelut. TubeBattle järjestetään yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun, Savon ammattiopiston sekä Varkauden lukion kanssa.

Yrityksiä haastetaan nyt mukaan

Haastamme nyt alueen yrityksiä mukaan jakamaan viestiä varkautelaisesta osaamisesta ja työskentelymahdollisuuksista.  

– Yrityksiä etsitään mukaan tehtävärasteille battle-järjestäjiksi, mutta mukaan toivotaan myös majoitus- ja ravintolapalveluita, jotka olisivat valmiita tarjoamaan majoitusta tai purtavaa tubettajille vastineeksi näkyvyydestä, kertoo viestintäkoordinaattori Tiina Rajamäki Navitas Yrityspalveluista.  

– TubeBattle tarjoaa lisäksi yrityksille mahdollisuuden tuoda esiin paikallista osaamistaan ja innovaatioitaan tuotesijoittelulla sekä muunlaisella kampanjanäkyvyydellä, jatkaa Tiina.

Jätä kommentti