Varkaus kutsuu kaikki mukaan maakuntapäivän yleisöjuhlaan

Spread the love

Kolmatta kertaa vietettävän Pohjois-Savon maakuntapäivän yleisöjuhlaa vietetään tällä kertaa 90-vuotisjuhlavuottaan juhlivassa Varkaudessa torstaina 15.8. Varkauden kaupunki tarjoaa juhlaväelle kakkukahvit klo 17.30 alkaen Warkaus-salin aulassa. Itse tilaisuus alkaa klo 18.30 Warkaus-salissa. 

Juhlan pääesiintyjä on varkautelainen Rock With You -suurkuoro, joka tarjoilee valikoidun kattauksen

marraskuussa käynnistyvästä rock-konserttisarjasta. Ohjelmassa on myös mm. Savolainen sanavalmius –tunnustuspalkinnon jakaminen. Tilaisuuden juontajana toimii varkautelaistaustainen näyttelijä ja käsikirjoittaja Mari Perankoski. Maakuntapäivän järjestävät yhteistyössä Pohjois-Savon liitto, Savon Sanomat ja Varkauden kaupunki.

Lippuja yleisöjuhlaan on saatavilla vain rajallinen määrä (noin 300 kpl) – Lippupisteen verkkokaupasta: lippu.fi  tai Lippupisteen myyntipisteestä (R-kioskit kautta maan).

Jätä kommentti