Varkauden Kalakunkuksi joukkue Mauri ja Terttu

Spread the love

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry ja VaPa Varkaus ry järjestivät keskiviikkona 26.6. Street fishing -tapahtuman, jonka kilpailukeskus sijaitsi Hertunrannan rantatorin läheisyydessä Huruslahden rannalla. Katukalastus on viime vuosien aikana tuonut kaupunkimaisemiin kalastuskilpailuja, joissa vain vapavälineet ovat sallittuja ja kalastamisen tapahtuu rannalta. Kisan ideana on, että kaksihenkisten joukkueiden neljä pisintä kalaa (yksi/laji) mitataan ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Mukana oli 17 kahden kalastajan joukkuetta ja lisäksi yksi kalastaja.


Kalakunkut-voittajajoukkue Mauri ja Terttu (Mauri Jylkkä ja Terttu Leskinen). Vierellä hopeamitalistit joukkueellaan Sintit (Aleksi&Tuomas Pakarinen). Pronssimitalistit livistivät ennen kuvausta.

Tämän kesän Varkauden kalakunkuksi tuli joukkue Mauri ja Terttu (Mauri Jylkkä ja Terttu Leskinen), kakkoseksi joukkue Sintit (Tuomas Pakarinen ja Aleksi Pakarinen) ja kolmanneksi joukkue Kaljastajat (Ira Ruippu ja Tero Kyllönen). 

(Klikkaamalla kuvaa pääset galleriaan.)

Jätä kommentti