Sydänten asialla – ystävyydellä

Spread the love

Vekara-Varkaus -festivaaliviikko käynnistyy maanantaina 10.6. ja lauantaiaamun hellesäässä Hertunrannan kevyenliikenteen väylällä Rajakadun päässä käynnistyivät ”pohjatyöt” Sydänystävä -katumaalaustyöpajalle, joka myös käynnistyy maanantaina, festivaaliviikon ensimmäisenä päivänä puoliltapäivin. Työpaja toimii nonstop-periaatteella ja on tarkoitettu yli 6-vuotiaille – 6-8-vuotiaiden toivotaan osallistuvan tapahtumaan aikuisen kanssa.

Kerrallaan maalaamaan mahtuu 20 lasta. Rönttävaatteet päälle ja aurinkoisella säällä hattu päähän – maalit ja pensselit odottavat innokkaita maalareita. Tylsä asfalttipinta saa kyytiä, kun vekarat maalaavat sydämenmuotoisiin pohjiin oman maalauksensa ystävälleen. Vekara-varkaus -festivaaliviikon teemanahan on nimenomaan ystävyys.

Jätä kommentti