Oletko valmis – Vekara-Varkaus -festivaaliviikko riemastuttaa

Spread the love
Audiohaastattelussa Vekara-Varkauden festivaalipäällikkö Heli Sutinen ja Seikkailujen saaressa sijaitsevan Veikeyden kaupungin mutkaoppaat/rentoemännät, Hurma Lyyrinen ja Proosa Höger-Gyldyr, kertovat tuoreimmat kuulumiset tiistain 28.5. infotilaisuuden yhteydessä.
Poseerausta kuvaajille – kuvassa oikealta: festivaalipäällikkö Heli Sutinen, Veikeyden kaupungin mutkaoppaat/rentoemännät Hurma Lyyrinen ja Proosa Höger-Gyldyr, nukketeatterikasvattaja Marja-Muusa Hämäläinen, Lehtevämies, tapahtuma-avustaja Kim Karvonen, tuottaja Nina Pesonen ja tapahtuma-avustaja Matleena Monthan.

Aivan samoin kuin lapset viettävät hauskoja syntymäpäiväjuhlia, Vekara-Varkaus kutsuu kaikki ystävänsä viettämään 25. festivaaliviikkoa Varkauteen. Valtakunnan monipuolisin lasten kesätapahtuma 10.-16.6. välisenä aikana tarjoaa ainutlaatuisen ohjelmapaketin, jonka toteutuksessa on mukana laaja yhteistyöverkosto lämminhenkisessä konseptissa. Vekara-Varkaus tekee kaupunkia tunnetuksi muualta tuleville ja edesauttaa varkautelaisia viihtymään kotikaupungissaan. Tämän kesän Vekara-Varkaus tarjoaa satakunta ohjelmasisältöä, joista suuri osa on maksuttomia tilaisuuksia. Tarkat ohjelmatiedot löytyvät osoitteessa: www.vekara-varkaus.fi

Lehtevämies on ollut Vekara-Varkaus -festivaaliviikon kuvioissa mukana alusta alkaen.

Jätä kommentti