Kurre-kiertopalkinto 2019 Varkauden Soittokunnalle

Spread the love

Varkauden Teatterin näyttelijäyhdistys jakoi Kurre-kiertopalkinnon Varkauden Soittokunta ry:lle ”Puhaltavasta yhteistyöstä”. Palkinto jaettiin nyt neljännen kerran, perjantaina 24.5.2019, Varkauden Teatterin kauden päätöstilaisuudessa.

Varkauden soittokunta ry oli tärkeä ja olennainen palanen Varkauden Teatterin Suu messingillä -näytelmässä. Näyttelijäyhdistys halusi kiittää soittokuntaa tunnollisuudesta, yhteen hiileen puhaltamisesta ja hienosta puhallinmusiikista. Palkinnon vastaanotti kapellimestari Janne Juutilainen.

Aikaisemmat Kurre-kiertopalkinnon saajat: 2016, Helka Haukka, ”Rakkaudesta teatteriin”, 2017, Keski-Savon Yrittäjänaiset, ”Yhteistyöstä”, 2018, Arvo Eronen, ”Rakentavasta tuesta”.

Kurre-Kiertopalkinnon suunnittelu ja valmistus: Markku Ryytty ja Ville-Veikko Valtanen

Kaiverrukset: Taulumäen Koru-Kello

Jätä kommentti