”Kauppakadun kansaa” jo näytillä

Spread the love

Varkauden kaupunki täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja Warkautelaiset ry kutsuu mukaan juhlavuoden valmisteluun ja toteuttamaan ”Kauppakadun kansaa”. Kauppakadulle valopylväiden juurelle tehdään kierrätysmateriaaleista erikokoisia hahmoja – ihmisiä, eläimiä, kummituksia yms.

Teosten valmistaminen/asettaminen aloitetaan valtakunnallisena Siivouspäivänä lauantaina 25.5.2019. Teokset ovat Kauppakadulla ainakin 30.6. saakka ja mahdollisesti saavat jatkoajan.

Tarkoituksena on, että mahdollisimman moni varkautelainen yhdistys, yhteisö ja yrittäjä osallistuu hankkeeseen tekemällä oman hahmon. Myös yksityishenkilöt ovat toki tervetulleita!

Olohuoneen emäntä Marika Walldén (p. 044 444 2212) koordinoi teosten paikat. Teoksen voi ilmoittaa ja kuitata sille paikka Kauppakadun varrelta, Olohuoneella (Kauppakatu 13) tai sähköpostitse artmarika(a)gmail.com.

Teoksen materiaali on hyvä olla säänkestävää. Tekstiilit ja puu sopivat hyvin, koska ei haittaa vaikka ne kastuvat sateessa. Teokset tulee kiinnittää valopylväiden metallikehikoihin hyvin, että ne eivät romahda kadulle.

Jätä kommentti