Maximissa sunnuntaina Lasten Leffapäivä

Spread the love

Tulevana sunnuntaina, 26.5. vietetään Varkauden elokuvateatteri Maximissa odotettua Lasten Leffapäivää. Lasten Leffapäivässä nähdään kaksi ennakkonäytöstä.

Ensimmäinen ennakkonäytös tuo valkokankaalle vanhan tutun Bamse-nallen ystävineen. Bamse ja Jymykello -animaatioseikkailu on suomeksi puhuttu ja sallittu kaikenikäisille. Elokuvan Suomen ensi-ilta on helatorstaina 30.5.
Toisena ennakkonäytöksenä esitetään animaatio Huippujengi Himalajalla. Elokuvassa tutustutaan herra Linkiin, joka on nimensä mukaisesti puuttuva linkki ihmislajin kehityksessä apinan ja ihmisen välillä. Lajitovereitaan etsivä Link palkkaa avukseen innokkaan, ihmislajia edustavan löytöretkeilijän. Myös tämä elokuva on suomeksi puhuttu ja sen ikäraja on K7. Elokuvan ensi-ilta on 7. kesäkuuta.

Ennakkonäytösten lisäksi Lasten Leffapäivässä nähdään Maximin normaaliohjelmistossa olevat lasten- ja nuortenelokuvat UglyDolls ja Aladdin.

Myös perheen pienimmät pääsevät kokemaan mukavan hetken elokuvateatterissa, kun päivän ilmaisnäytöksenä esitetään puolen tunnin pituinen Kikattava kakkiainen -kooste. Tämä näytös on hieno mahdollisuus harjoitella elokuvateatterissa käyntiä ensimmäisen kerran.

Lasten Leffapäivän näytöksiin on normaalia edullisemmat lipunhinnat. Päivän aikana on lisäksi arvontaa sekä kasvomaalausta klo 14.15 – 15.45.

Jätä kommentti