Franz Lehárin baletti Maximissa

Spread the love

Elokuvateatteri Maximin valkokankaalla nähdään hieno balettitallenne Iloinen leski. Australian Ballet’n teos on rönsyilevä ja teatraalinen huvittelu, joka marssittaa näyttämölle sotkuisia suhteita, tiukkoja tilanteita ja mustasukkaisia rakastajia ranskalaisen farssin malliin. Rakastettuun operettiin perustuva tarina sijoittuu ihastuttavaan Pariisiin, ja verhoutuu silkkeihin ja sametteihin, paljetteihin ja höyheniin.

Franz Lehárin sävelten tahdissa tanssivat mm. Amber Scott, Adam Bull, Leanne Stojmenov, Andrew Killan, Steven Heathcote ja David McAllister.
Iloinen leski -baletin esitykset ovat Maximissa 14.- 15.5. tiistaina klo 18.30 ja keskiviikkona klo 13.00. Baletti päättää kevään ooppera- ja balettiesitysten sarjan. Sarja jatkuu jälleen syksyllä.

Jätä kommentti