Varkauden museoiden yö

Spread the love

Museoiden yötä vietetään Varkaudessa 17.5.2019 Kansainvälisen museopäivän aattona. Museoiden yön ohjelmaan kuuluu opastuksia ja esityksiä sekä illan palveleva kahvila. Jatkot järjestetään Pubivisan merkeissä.

Varkauden museot on auki perjantaina 17.5.2019 koko päivän iltaan asti. Tule mukaan viihtymään, nauttimaan ja kahvittelemaan mukavaan seuraan. Luvassa opastuksia ja yleisöä viihdyttää tangomaestro Eija Kettunen sekä Museonystävien kahvila palvelee koko illan (varaa käteistä matkaan).


Ohjelma:
klo 17 kuvallinen teematuokio aiheella Varkaus 90 vuotta
klo 18 Laulaja Eija Kettunen esiintyy
klo 19 Opastus Kolmen piiri -tekstiilitaidenäyttelyyn
klo 20 Laulaja Eija Kettunen esiintyy
Illan jatkot museoiden Pubivisan merkeissä Oscar’s Pubissa kello 21 alkaen. Tervetuloa mukaan! Vapaa pääsy!

Varkauden museoissa tapahtuu museoviikolla 14.–19.5.2019 muutenkin. Tiistaina 14.5.2019 on tasatunnein historiapausseja, joissa perehdytään yhteen näyttelyn kuvaan tai esineeseen tarkemmin lyhyellä paussilla. Tämänkertaisen paussin aiheena on kasöörin pöytä. Kello 10.00, 11.00 ja 12.00 tutustutaan Teollisuuden tekijätKymmenen tarinaa tehtailta –näyttelyssä esillä olevaan kassanhoitajan pöytään ja palkanmaksuun.

Lisätietoja museoviikosta ja koko Suomen museoiden järjestämät museoviikon tapahtumat löytyvät osoitteesta: https://museoviikko.fi/museoviikko/

Jätä kommentti