Kevään viimeisellä Klubilla vietetään Karvan verran villimpi ilta

Spread the love

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 8.5.2019 klo 19.

Tämän illan nimi on Karvan verran villimpi ilta. Illan isäntä on teatterinjohtaja Kari Suhonen.

Klubilaisilla puskee kevättä rintaan niin, että kukat pamahtavat kukkaan ja mehiläiset heräävät pörräämään. Tänä iltana helmat saattavat kohota vesirajaan ja tiukat pipot hyvästellään teatterin narikkaan.

Musiikista vastaavat teatterinjohtaja Kari Suhonen ja näyttelijät Maija Yrjölä ja Marja Sundgrén.

Illan jutut ja musiikki tulevat olemaan ratkiriemukasta ja pölyjä puistelevaa. Karvan verran villimmässä illassa vierailevat mm. Sakari Kautto sekä Satu Seppä alias Toppolan Maela Leppävirran Tuppurinmäjestä. Klubilla kuulet mm. kappaleet Mitä suurempi mies, , Rempallaan, Turkmenialainen tyttöystävä ja Ei puolikasta.  Tule mukaan tunnelmaan yksin tai yhdessä – lava on vapaa!

Klubi-illan tapahtumapaikka on Varkauden Teatterin aulalämpiö. Illan arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia. Ovimyynti alkaa tunti ennen Klubi-illan alkua.

Jätä kommentti