Olohuoneella ideoidaan Elämyskeskusta

Spread the love

Varkauteen valmisteltavaan Elämyskeskukseen haetaan kuntalaisten ja yrittäjien näkemyksiä. Kauppakadun Olohuoneella pyörii vielä torstaina 25.4. non-stop-työpaja, johon voi tulla ideoimaan omien unelmien mukaista elämyskeskusta. Ensimmäinen kaikille avoin työpajapäivä järjestettiin Olohuoneella tiistaina.

Viitostien varren Vetovoimakeskuksesta valmistellaan Elämyskeskusta – paikkaa, joka on yhdistelmä kaupankäyntiä, innovaatioita, palveluita ja kokemuksia.

Olohuoneella on esillä Elämyskeskuksen pienoismalli, jonka ovat keskustelun pohjaksi koonneet luova suunnittelutoimisto Futurice, Heurekan tytäryhtiö Heureka Overseas Productions Oy (HOP) ja Papua Suklaa. Pienoismallia voi kommentoida tai sitä voi muokata yhdessä Futuricen asiantuntijoiden kanssa.

Varkautelaisten näkemyksiä on koottu myös haastatteluin, kyselyillä sekä yrittäjille suunnatuissa tilaisuuksissa. Toukokuun aikana aineistosta tehdään yhteenvetoa ja ideoita hyödynnetään konseptisuunnittelussa.

Torstain työpaja on avoinna klo 9–17 osoitteessa Kauppakatu 13, 78200 Varkaus.

Jätä kommentti