Pate ja ihmeellinen eno saapuvat vierailulle Pieksämäelle

Spread the love

Timo Parvelan suosituista lastenkirjoista tuttu Pate on saanut vihdoinkin oman musiikkinäytelmänsä, kun Pikku Kakkosesta tutut esiintyjät tuovat vauhdikkaan, kaikille yli 5-vuotiaille suositellun musiikkinäytelmän Pate ja ihmeellinen eno Pieksämäen Kulttuurikeskus Poleeniin sunnuntaina 28.4. klo 15.

Kiertävän koko perheen näytelmän rooleissa nähdään tv:stä tutut näyttelijät Veera Degerholm ja Jaakko Loukkola sekä muusikko Tuomo Rannankari. Näytelmässä kuultavasta musiikista on niin ikään vastannut Tuomo Rannankari. Koko perheen näytelmän on ohjannut Janne Jämsä.

Paten kesäloma alkaa, ja häntä jännittää joutuuko hän tänäkin kesänä suuntaamaan tylsälle kesäleirille kauaksi kotoa. Pakosuunnitelma on valmis ja pakolaukkukin jo pakattuna, kunnes vanhemmat ilmoittavat omalaatuisen ja ihmeellisen enon vierailusta. Enon saapuessa kaupunkiin alkaa koko kesän mittainen matka, joka on täynnä lukemattomia uimatuokioita, viiksikarvoja ja yllätyksiä.

Timo Parvelan Paten aikakirjat -kirjaan perustuva Pate ja ihmeellinen eno on saanut kantaesityksensä syyskuussa 2018, ja lähtenyt kiertueelle ympäri Suomen. 

Esityksen kesto noin 55 minuuttia, ja esityksessä ei ole väliaikaa.

Jätä kommentti