Warkauden Nuorkauppakamarin Joulun avaus -projekti sai tunnustusta

Spread the love

Suomen Nuorkauppakamareiden Alue D vietti viikonloppuna vuosikokoustaan Kuopiossa ja jakoi palkintoja vuoden 2018 toiminnasta. Warkauden Nuorkauppakamarin järjestämä Varkauden Joulun avaus palkittiin kokouksessa vuoden parhaana projektina Itä- ja Pohjois-Suomen alueella.

Warkauden Nuorkauppakamari järjesti Varkauden kaupungin toiveesta tapahtuman ensimmäistä kertaa marraskuussa 2018 ja tapahtumapaikkoina toimivat Taulumäen tori, Kauppakadun liikkeet ja kirjasto. Tapahtuma yhdisti ja aktivoi monia paikallisia yrittäjiä ja toimijoita ja Kauppakadulle avautui useita mm. paikallisia tuotteita esitteleviä pop-up liikkeitä. Kaupunkilaiset lähtivät tapahtumapäivänä aktiivisesti liikkeelle ja tutustumaan monipuoliseen ohjelmatarjontaan. Tapahtuma toi kaupunkiin eloa ja kauppakadun liikkeiden ikkunoihin jouluilmettä näyteikkunakilpailun myötä. Kokemukset tapahtumasta ja järjestelyistä olivat myönteisiä. Projektia olivat vetämässä Warkauden Nuorkauppakamarin jäsenet Emma Miettinen ja Jaana Tiitinen.

Jätä kommentti