Teatterin taikaa -kurssilla teatterin tekeminen tutuksi

Spread the love

Vekara-Varkaus -festivaaliviikon Teatterin taikaa -kurssin ilmoittautuminen on alkanut. Teatterin taikaa 2019 on näyttämötaiteen ja ystävyyden lumoissa. Ryhmä harjoittelee ja valmistaa intensiivikurssilla satuseikkailun  Einokkipoika, jota esitetään vekaraviikolla Varkauden Teatterin näyttämöllä.

Näytelmää harjoitellaan viikolla 23 maanantaista 3.6. ja perjantaihin 7.6. klo 12-16. Vekara-viikolla harjoitellaan maanantaista keskiviikkoon klo 10-14 ja torstaina klo 16-19. Torstai-iltana ryhmä osallistuu Kesäkadun Vekara -kulkueeseen. Ensi-ilta on perjantai-iltana 14.6.19. Muut kaksi esitystä ovat lauantaina 15.6.19.

Teatterin taikaa -kurssilla tulevat tutuksi teatteri-ilmaisun perusteet. Ryhmän ohjaajaksi ja vetäjäksi on saatu oululainen draamaopettaja ja teatteri-ilmaisunohjaaja Hanna Hautala.

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 teatterin tekemisestä kiinnostunutta lasta ja nuorta, iältään yli 10-vuotiaita. Osallistujat eivät tarvitse aikaisempaa kokemusta näyttämötyöstä, ainoastaan vaaditaan sitoutuminen harjoitus- ja esitysaikatauluihin.

Esimakua tulevasta

Satumainen seikkailu yhdessä taidemaalari Ville von Värinapin, säveltäjä Duurisen ja runoilija Ilmarisen kanssa! Koko perheen näytelmässä seurataan Einokkipojan huikeaa matkaa kuvataiteen, musiikin ja runouden maailmassa. Reissullaan Einokkipoika löytää itsensä mitä eriskummallisimmista tilanteista.
Mitä sinä tekisit jos joutuisit etsimään aarrearkkua hauen mahasta, taistelemaan Ihmehirviön kanssa tai pelastamaan lampaita likinäköiseltä sudelta? Onneksi ystävät auttavat toisiaan ja Einokkipoika saa opastusta uusilta ystäviltä matkan varrella sekä pääsee itsekin auttamaan muita.

Ohjaus: Hanna Hautala
Käsikirjoitus: Esko-Pekka Tiitinen

Tule tutkimaan ja tekemään teatteria oikeassa ympäristössä ja tsemppiseurassa. Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu Varkauden Teatterin toimistoon puhelimitse puh. 044 364 8822.

Jätä kommentti