Huhtikuun Klubilla nautitaan melankolian väreistä

Spread the love

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 3.4. klo 19.

Illan teema on Melankolia ja minä. Illan isäntä on teatterinjohtaja Kari Suhonen ja se toteutetaan yhdessä Varkauden ev.lut. seurakunnan kanssa.

Melankolia on suomalaisen musiikin sielunmaisema ja pohjavire. Tekopirteys istuu huonosti suomalaisten rakastamiin säveliin ja lyriikkaan. Anna Puun sanoin: Sinä se olet onnellinen, ollaksesi niin surullinen… Sul on kaikki melankolian riemut, hyvää musaa ja lentäviä lauseita. Melankolia on taiteilijoiden ehtymätön runsauden sarvi. Ja ennen kaikkea – suomalaisen on ihan ok kulkea välillä siipi maassa.

Musiikista vastaavat kanttorit Mari Marjokorpi ja Riikka Tuura sekä teatterinjohtaja Kari Suhonen. Klubi -iltaan osallistuu myös kirkkoherra Jarkko Piippo.

Illan musiikki tulee olemaan monelle toiveiden täyttymys ja se sisältää yhteislauluosuuksia.  Melankolia ja minä -illassa kuulet mm. kappaleet Ihmisen ikävä toisen luo, Syksyn sävel ja Kulkurin iltatähti.  Tule mukaan tunnelmaan yksin tai yhdessä – lava on vapaa!

Klubi-illan tapahtumapaikka on Varkauden Teatterin aulalämpiö. Tilaisuuden arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia.  Ovimyynti avautuu 1 tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti