Eppu Normaali ja J. Karjalainen sampifestareille

Spread the love

Sampea ja Samppanjaa -tapahtumaa vietetään tänä vuonna jo yhdettätoista kertaa Varkaudessa 9.-10.8.2019. Luvassa on Suomen eturivin artisteja sekä ensiluokkaisia juoma- ja ruokaelämyksiä elokuisten iltojen iloksi. Kesäinen puistojuhla on vuosien saatossa kerännyt tuhansittain varkautelaisia sekä muualta tulleita juhlimaan pimenevää iltaa suomalaisten eturivin artistien tahdissa.

Perjantaina 9.8. Itsenäisyydenpuiston lavalle nousevat ikoninen koko kansan Eppu Normaali, sydämeltään savolainen, vuoden bilebändiksi vuonna 2012 palkittu Lipsaset sekä Hittiorkesteri Aimo, joka siirtää tutut suomalaiset 70-luvun hitit tanssilavoille. Toisena festivaalipäivänä lauantaina 10.8. jatketaan kotimaisen musiikin valiojoukolla, jolloin tapahtumassa esiintyvät legendaarinen J. Karjalainen, suomirockin kärkiyhtye Happoradio ja Suomen radion soitetuimpiin artisteihin lukeutuva Arttu Wiskari.

Festivaali on taipaleensa aikana vakiinnuttanut paikkansa suosittuna kesäjuhlana aikuiseen makuun. 

– Tapahtumamme on suunnattu aikuisväestölle, ja olemme tänäkin vuonna pyrkineet valitsemaan juuri tätä kohderyhmää kiinnostavia artisteja niin, että jokaiselle löytyy jotakin, kertoo Navitas Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jouko Laitinen.

– Viihtyvyyteen ja kokemuksellisuuteen panostetaan laajentamalla festivaalialuetta. Myös myyntipisteitä ja pöytäpaikkoja on tulossa lisää, hän jatkaa.

Molempina festivaalipäivinä alueen tapahtumaportit avataan klo 17.30 ja juhlia voi aamuyhteen asti. Festivaalin juontaa Timo Ripatti

Tänä vuonna festivaaliin myydään erikoishintaisia kahden päivän Early Bird -lippuja, jotka ovat myynnissä ajalla 21.3–7.4.2019. Varsinainen ennakkolipunmyynti käynnistyy maanantaina 8.4.2019.

Jätä kommentti