Järvisuomalaisia TUL:n 2018 lajien parhaiksi

Spread the love

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jaostot ja lajivaliokunta ovat nimenneet liiton vuoden 2018 lajien parhaat urheilijat. Palkittavien lista löytyy nettiosoitteesta: www.tul.fi

TUL Järvi-Suomen alueelta lajien parhaiden listalle on kivunnut kuusi urheilijaa.

Keskisuomalaisista hiihdon parhaaksi on nimetty edellisen vuoden tapaan Äänekosken Huiman Verneri Poikonen. Jalkapallon parhaaksi valikoitui Jyväskylän Pallokerhon naisten joukkueen Gentjana Rochi. Jääpallosta listalle kipusi menestyneen Jyväskylän Seudun Palloseuran Nikke Tuhkanen.

Savolaisista lajiparhaan kunniaa niiaa kuopiolaisen KUTU Triathlon -seuran triathlonisti Heidi Hyvärinen. Moottoriurheilun paras on jo toisen kerran Varkaus Racing Teamin maarata- ja speedwaypyörien kahvankääntäjä Jesse Mustonen. Varkautelaista Kanuunat -seuraa edustava Timo Hyttinen on petanquen v. 2018 TUL:n parhaana palkittava.

Jätä kommentti