Kahen akan loukussa – komediakattaus aikuiseen makuun

Spread the love

Ympärivuotisesti Varkaudessa Kylpylähotelli Kuntorannassa – Eevansalissa ja Varkauden kesäteatterissa, esityksiä toteuttava Teatterituotannot viestitteli Sykkeessä-verkkomedialle toiminnoistaan. Lauantaina 23.3. klo 14 on vielä mahdollisuus päästä kokemaan ja näkemään Eevansalissa Kahden akan loukussa  – komediaa Eerosta, aivan tavallisesta suomalaisesta miehestä, ja hänen kahdesta naisestaan, joiden molempien nimi on Pirkko. Pirkot tutustuvat sattumoisin ravintolan pöydässä, kun Eero pahaa-aavistamattomana osuu paikalle . . .

Eerona nähdään mikkeliläinen Ismo Kotro, jota 20-vuotinen näyttelijänura on vienyt mm. Riihimäen Teatterin ja Savonlinnan Kaupunginteatterin kautta Salkkareihinkin. Onpa pitkänhuiskea Ismo ehtinyt pyörähtää elokuvatuotannoissakin.

Hänen vaimonaan komediassa nähdään Eeva Eloranta, joka puolestaan on tuttu sekä valkokankaalta että tv-sarjasta Blondi tuli taloon, ja joka on kotiutunut jälleen näyttämölle oltuaan välillä tuottajana ja ohjaajana. Eevaa nähdään tulevaisuudessa myös tv-sarjoissa, kuten sairaalasarjassa Syke, jossa hän esiintyy alkuvuoden 2019 jaksoissa. Omat mausteensa komediakeitokseen lisää rakastajattarena häärivä, pirteä Matleena Mannerto, jota on nähty usein sekä Varkauden kesäteatterin että Varkauden Teatterinkin pakeilla.

Kahden akan loukussa -näytelmän käsikirjoitus on Eeva-Kaarina Kolsin, ohjaus Eeva Elorannan ja puvustus Proevents Teamin. Näytelmän kesto on tunti 35 minuuttia, sisältäen väliajan.

Jätä kommentti