Muutoksia Varkauden Teatterin ohjelmistossa

Spread the love

Varkauden Teatteri peruuttaa sairastapauksen vuoksi Pieleen meni -näytelmän esityksen perjantaina 15.3. klo 14. Teatteri esittää tilalla valtakunnallisessa Thalia -gaalassa erityismainitun Anna Krogeruksen kirjoittaman näytelmän Yksin sinun.

Teatterin lippumyymälä palvelee arkisin klo 10-17 sekä tunti ennen näytösten alkua.
Lippuja lunastaneita pyydetään ottamaan yhteyttä teatterin lippumyymälään. Jos asiakas vaihtaa liput Yksin sinun -näytelmään, teatteri korvaa asiakkaalle erotuksen. Liput voidaan vaihtaa myös teatterin muihin esityksiin tai rahat palautetaan.

Puhelinlinjat saattavat tukkeutua ajoittain. Varkauden Teatteri pahoittelee tilannetta ja pyytää asiakkailta pitkämielisyyttä.

Teatterin lippumyymälä palvelee pääsääntöisesti ma-pe klo 10-17, puh. 044 364 8830.

Jätä kommentti