Eduskuntavaalipaneeli Yhdistystalo Warikolla

Spread the love

Vammais- ja potilasyhdistysten yhteistyöelin Vammel ry järjestää torstaina 14.3. Yhdistystalo Warikolla (Ahlströminkatu 22, Varkaus) vaalipaneelin, johon on kutsuttu Varkauden seudun kansanedustajaehdokkaita. Paneelin teemana on Kansalaistoiminnan aktivointiyksikkö Varkaudessa? Tilaisuus käynnistyy kahvituksella klo 17 ja varsinainen vaalipaneeli alkaa klo 17.30. Tilaisuus on yleisölle avoin ja panelisteille on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Paneelin puheenjohtajana toimii Mervi Ilonen.

Paneeliin on alustavaksi laitettu mietittäväksi kolme suurta teemaa:

”Eräässä kaupungissa on hyvinvoinnin palvelualueen sisällä kansalaistoiminnan yksikkö. Toisiko tämä jämäköitymistä ja suoraviivaisuutta yhteistyöhön kaupungin ja kolmannen sektorin kanssa?””Oikeasti tasavertaisia kumppaneita? Jos ajattelemme, että Vammel on vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöjärjestö, se jos mikä järjestöineen sisältyy hyvinvoinnin palvelualueeseen tiedon, tuen ja kokemuksensa välittäjänä.” 

”Samalla pohdinnassa voisi olla myös suurien ikäluokkien/kokeneiden järjestötoimijoide

Jätä kommentti