Lohkare yhteiskiertueella Pauli Hanhiniemen Retkueen kanssa

Spread the love

Yle Suomessa taajaan parin viime vuoden ajan Laihaa lohtua– ja Eipä hullumpaa-sinkuillaan soinut Lohkare julkaisi helmikuun lopulla odotetun toisen studioalbuminsa. Omassa ajassa -pitkäsoitolta kuullaan uusi Kannukset-biisi. Yhteiskiertueellaan Pauli Hanhiniemen Retkueen kanssa Lohkare on Kulttuurikeskus Poleenissa Pieksämäellä sunnuntaina 17.3.

– Kannukset kuvaa ikiaikaista kissanhännän vetoa isän ja pojan välillä. Poika tietää mitä häneltä odotetaan ja isä pitää kiinni siitä, mitä pojilta on aina odotettu. Molemmat haluavat tuntea ylpeyttä, sanoittaja Esa Eloranta luonnehtii.


Pauli Hanhiniemen Retkue. (Kuva: Carolin Buettner)

Helmikuun 27. päivänä julkaistun Omassa ajassa -studioalbumin myötä tämä juurevan rockin ryhmä matkasi keikoille ympäri Suomen yhdessä Pauli Hanhiniemen Retkueen kanssa. Kiertue pyörähti käyntiin levyn julkaisupäivänä, keskiviikkona 27. helmikuuta Jyväskylän Lutakosta. Matka jatkui seuraavina päivinä Lohkareen kotikonnuille Kuopioon ja Tampereelle. Yhteiskiertueen keikoista jäljellä ovat vielä Vaasa perjantaina 15.3. ja Nivala lauantaina 16.3. sekä sunnuntaina 17.3. Pieksämäellä Kulttuurikeskus Poleeni.

Jätä kommentti