Fabulous Bäckström Brothers Varkauteen

Spread the love

Kuva: Seilo Ristimäki

Yleisön rakastama ja kriitikoiden ylistämä Fabulous Bäckström Brothers saapuu uunituoreena tähtivierailuna Helsingistä Varkauden Teatteriin, jossa hulvaton teatteriesitys on keskiviikkona 20.3. klo 19 – kertoen laulajaveljeksistä elämänsä automatkalla halki Yhdysvaltojen.

Bäckströmin oopperalaulajaveljekset ovat lyöneet hynttyyt yhteen pianisti Jukka Nykäsen kanssa ja saaneet ohjaajikseen komedian mestarit, Toby Parkin ja Aitor Basaurin, kansainvälisesti tunnustetusta Spymonkey -ryhmästä.

Lopputuloksena on tarkasti rytmitetty ja vatsalihakset nyrjäyttävän hauska musiikkikomedia, jonka musiikillinen maailma liikkuu sujuvasti Richard Wagnerin ja Johnny Cashin tummista sävyistä Broadway- musikaalien pinkin värisiin tunnelmiin.

”Kolmen muusikon komiikka uppoaa taatusti klassillisen musiikin ystäviin, mutta yhtä varmasti kaikkiin heihin, jotka ovat tottuneet pitämään oopperaa naurettavana ilmaisumuotona.” Lauri Meri/Helsingin Sanomat

”Laulavat veljekset ovat komediassa kuin kotonaan ja he hallitsevat hyvin sekä fyysisen hauskuuden että huumorin vaatiman tarkan ajoituksenkin” Hannu Hirvelä/Kaleva

Jätä kommentti