Vaikuta Vanha Varkaus -alueen kehittämiseen

Spread the love

Nyt voi vaikuttaa Vanha Varkaus -alueen kehittämiseen elinvoimaiseksi ydinalueeksi. Tähän tarjoutuu tilaisuus osallistumalla avoimeen keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 20.3. klo 18 Vanhalla Postitalolla (Wahlinkatu 8, 78250 Varkaus)  – keskustelemaan, pohtimaan, toivomaan ja kertomaan mielipide Vanhan Varkauden Kehittämisfoorumiin.

Vanha Varkaus -alue on Varkauden historian ydinalueita. Nykyäänkin Varkauden kaupungin historia elää Vanhan Varkauden kaduilla, rakennuksissa, tehtaissa ja puistoissa. Kehittyäkseen alue tarvitsee nyt kaupunkilaisilta aktiivisia toimenpiteitä, joiden keskiössä on toki rakennusten säilyminen, mutta myös se, kuinka alueella voidaan asua, yrittää ja toimia. Mitä toimintaa ja toimenpiteitä tarvitsemme, jotta Vanha Varkaus -alue voi tuottaa hyvinvointia, palveluita ja työpaikkoja? Kuinka alueen historia voi kertoa omasta kulttuuriperinnöstä ja merkityksellisistä paikoista?

Keskusteluihin johdattelee Vanha Varkaus kumppanuuspöytä -työryhmä. Ja tarjolla on kahvia ja pullaa.

Lisätietoja kehittämistoiminnasta: https://www.varkaus.fi/vanha-varkaus

Jätä kommentti