Muutoksia Varkauden Teatterin ohjelmistossa

Spread the love

Varkauden Teatteri peruuttaa sairastapauksen vuoksi kaksi esitystä: Pieleen meni pe 8.3. klo 14 ja Topi Sorsakoski Kaksi kitaraa la 9.3. klo 18. Teatterin lippumyymälä on hiihtolomaviikolla talvilomalla torstaihin saakka ja avautuu perjantaina 8.3. klo 10.
Lippuja lunastaneita pyydetään ottamaan yhteyttä teatterin lippumyymälään. Liput voidaan  vaihtaa muihin esityksiin tai Varkauden Teatteri rahat. Puhelinlinjat saattavat tukkeutua ajoittain perjantaina. Teatteri pahoittelee ja pyytää asiakkailta pitkämielisyyttä.

– Loppuunmyydyn esityksen peruuttaminen on harmillista.  Valitettavasti emme pystyneet tällä aikataululla paikkaamaan kuin perjantain ja lauantain Suu messingillä -esitykset, teatterinjohtaja Kari Suhonen toteaa.

Jätä kommentti