Koko perheen Metka museomatka

Spread the love

Metka museomatka haastaa perheet mukaan hauskoihin tehtäviin, jotka löytyvät Helmi Maria Leppäkosken Matkani taiteessa ja Teollisuuden tekijät – Kymmenen tarinaa tehtailta -näyttelyistä. Tehtävissä tutustutaan taideteosten herättämiin tunteisiin, etsitään toistuvia symboleita ja outoja teollisuuden esineitä. Omaa luovuutta voi käyttää piirtämällä ikiomia versioita teoksista ja valokuvista. Metka museomatka on mukana Talvi-Vekaran tapahtumissa.

Museosta voi löytyä joku hassutuskin – saas nähdä mitä kaikkea museoväki keksiikään.

Varkauden museoissa voit myös aloittaa tai jatkaa valtakunnallista museohaastetta 2019, jossa tutustutaan vuoden aikana 50 haasteen kautta Suomen erilaisiin museoihin. Tutustu haasteeseen https://museot.fi/museohaaste.

Tervetuloa isommallakin porukalla Metkaan museomatkaan: ti-to 5.3.-7.3. klo 10-17, pe 8.3. klo 10-16 ja su 10.3. klo 10-16.  Metka museomatka on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Varkauden museoiden näyttelyihin on aina vapaa pääsy. Kannattaa myös tulla tutustumaan MuseoPuodin valikoimiin.

Jätä kommentti