Lasten ja nuorten laulukilpailu – ilmoittaudu mukaan!

Spread the love

Vekara-Varkauden ilopilleri, Lasten ja nuorten laulukilpailu, ilahduttaa kaikkia musiikin ystäviä Warkaus-salissa ke 12.6.2019 klo 18.00. Ilmoittautuminen laulukilpailuun alkaa ma 4.3.2019. Valtakunnallisessa Lasten ja nuorten laulukilpailussa ovat sarjoina alle 10-vuotiaat ja 10-16 -vuotiaat. Kumpaankin sarjaan otetaan enintään 10 kilpailijaa. 10-16 -vuotiaiden sarjaan kilpailijat valitaan laulunauhojen perusteella. Ohjeet laulunauhojen toimittamisesta lähetetään jokaiselle ilmoittautuneelle.

Kilpailija saa valita oman laulukappaleensa, joka voi olla perinteistä, klassista tai kevyttä musiikkia. Kilpailuun eivät saa osallistua edellisvuoden voittajat, ellei heidän ikäsarjansa vaihdu. Jokainen kilpailija esittää eri kappaleen, näin kilpailusta muodostuu samalla tunnelmallinen konsertti.

Esityksiä säestää ammattimuusikoista koostuva nelihenkinen Vekaraorkesteri, jonka kanssa kilpailijat harjoittelevat omaa esitystään tiistaina 11.6.2019. Kilpailuun ei voi osallistua ilman harjoituksia. Kilpailun tuomaristoon kuuluu musiikin ammattilaisia sekä järjestäjien edustajia. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Kummankin sarjan kolme parhaiten sijoittunutta kilpailijaa saavat OP Pohjois-Savo Varkauden konttorilta rahastipendit.

Ilmoittautumisohje

Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan ma 4.3.2019 alkaen sähköpostilla vekara@varkaus.fi tai puh. 040 575 0536. Kilpailijat eivät alaikäisinä voi itse ilmoittautua kilpailuun, vaan vanhempi tai muu huoltaja hoitaa ilmoittautumisen.

Ilmoitettavat tiedot: kilpailijan nimi, ikä kilpailupäivänä, kotipaikka, laulu- ja musiikkitausta sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelin ja sähköposti). Tervetuloa mukaan 28. kerran järjestettävään tunnelmalliseen laulukilpailuun!

Lisätietoja: tapahtumatuottaja Heli Sutinen, puh. 040 575 0536, heli.sutinen@navitas.fi Kilpailun järjestävät yhteistyössä Vekara-Varkaus Festivaaliviikko ja OP Pohjois-Savo Varkauden konttori.

Jätä kommentti