Faaraoiden aika -konserttikiertue saapuu Poleeniin

Spread the love

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisee kuudennen albuminsa 1. maaliskuuta 2019. Yhtye lähtee Faaraoiden aika -nimeä kantavan levyn myötä parikymmentä keikkaa kattavalle konserttikiertueelle. Kulttuurikeskus Poleenissa Pieksämäellä Vesterinen Yhtyeineen konsertoi lauantaina 9.3. klo 19. Konsertin kesto on kaksi tuntia – sisältäen väliajan.

Bändi on työstänyt uutta albumia pop-tuottaja Jonas Olssonin kanssa tavoitteenaan yhdistää iso vanhojen aikojen rock-bändi moderniin poppiin. Levyn kappaleiden tekoon on osallistunut ennätysmäärä bändin jäsenistä, mikä on rikastanut yhtyeen sointia entisestään.

Bändi on kasvanut viime kevään konserttisalikiertueen ja uuden levyn myötä kymmenhenkiseksi. Sama iso kokoonpano tullaan näkemään myös kevään levynjulkaisukonserteissa. Faaraoiden aika -kiertue kattaa sekä konserttisaleja että perinteisiä rock-klubeja. Yhtyeen mielestä keikoilla ei juuri eroja ole, bändi osaa taikoa yhteisöllisen ja riehakkaan klubitunnelman konserttisaliin ja samalla herkistää kappaleillaan myös rock-klubien yleisön.

– Faarao -teema syntyi viime keväänä orkesterimme keskuudessa ja siitä tuli ikään kuin oma salaseuramme. Faarao on symboli vähään tyytyvälle ja rakastettavalle ”kylähullulle”, joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa albumin nimeä.

Vesterinen Yhtyeineen:

Tero Vesterinen – Laulu

Teemu Jokinen – Rummut

Markus Piha – Basso

Petri Kivimäki – Kitara

Mikko Enqvist – Kitara

Iikka Kotaja – Koskettimet

Janne Riionheimo – Koskettimet

Leo Kylätasku – Puhaltimet

Heini Ikonen – Taustalaulu

Jepa Lambert – Taustalaulu

Teknikot: 

Ilkka Riihikallio – Saliääni

Petri Andersen – Lavatekniikka ja monitorit
Vesterinen Yhtyeineen FacebookissaInstagramissaSpotifyssabändin kotisivut

Jätä kommentti