Puhu kuin Ruuneperi – tarinankertojien ilta

Spread the love

Kerro tarina, kuule tarina – tiistaina 5.2.2019 klo 18, paikkana Varkauden museot, Wredenkatu 5 A, 78250 Varkaus. Varkauden museot tallentaa ja tutkii tarinoita, mutta museot voi olla myös paikka kuulla ja kertoa niitä.

Vännin Lassi, vesitornin rakentaminen, tehtaan lukuisat henkilöt ja persoonat, muistot, historiaan kirjoitetut kertomukset. Tule mukaan tarinailtaan, aiheena tietysti varkautelaiset tarinat ja muistot. Runebergin päivän tarinailtaan voi osallistua joko kertomalla oman tarinasi tai vain tulemalla kuuntelemaan muiden kertomuksia. Voi tuoda omakohtaisen muiston, kirjoitetun tekstin, kirjeen, minkä tahansa, jonka haluaa jakaa muiden kanssa. Pysähdy ja anna tarinoiden viedä matkalle varkautelaisuuteen.Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Jätä kommentti