Pinnan alta paljastuu… museoiden perhesunnuntaina

Spread the love

Sunnuntaina 3.2.2019 koko perheen työpajassa Varkauden museoilla valmistetaan töitä vanhalla, mutta aina yhtä kiehtovalla raaputustekniikalla. Tumman pinnan alta paljastuu iloinen värien kirkkaus! Jännittävä raaputettava paperi valmistetaan alusta alkaen itse. Pienemmät taiteilijat voivat toimia yhteistyössä vanhemman kanssa, joten kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. Raapetyöstä voi tehdä joko ison tai pienen, se voi olla kortti ystävälle tai sen voi kehystää värikkääksi tauluksi seinälle.

Varkauden taidemuseon (Wredenkatu 5 A, 78250 Varkaus) näyttelyyn Matkani taiteessa pohjautuva työpaja toteutetaan yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Verson kanssa. Työpaja on maksuton ja on avoinna perhesunnuntaina museon aukioloajan klo 10-16, voi tulla ja mennä kuinka haluaa. Varkauden museoiden näyttelyihin on aina vapaa pääsy.

Jätä kommentti