Koko perheen talvitapahtuma moottoriurheilukeskuksella

Spread the love

Lauantaina 26.1.2019 Varkauden moottoriurheilukeskuksella ohjelmassa on koko perheelle suunnattu talvitapahtuma. Tapahtumassa on ohjelmaa vauvasta vaariin, sillä monipuolinen moottoriurheilukeskus tarjoaa puitteet aina luistelusta – hiihdon ja pulkkamäen kautta lumenveistoon.

Mini speedway -rata on jäädytetty luistelukuntoon, jossa Warkis ja WP-35 pitävät koko perheen luistelu- koulua. Luisteluradalla, myös kansainvälisesti menestynyt Markku Levänen esittelee potkukelkkailun salat ja mahdollisuutena testata potkukelkkailukalustoa.

Klo 11 starttaa lasten ja aikuisten hiihtokoulut Speedwayradalla. Suomen Ladun kehittämässä Muumien hiihtokoulussa käydään hauskasti ja lapsilähtöisesti läpi hiihdon perusasiat ja tekniikat. Samaan aikaan stadionin toisessa päädyssä starttaa aikuisten hiihtokoulu, jonka tulee pitämään hiihdonammattilainen Tanja Kauppinen. Hiihtokouluun voi osallistua vapaan tai perinteisen suksilla ja saada vinkkejä hiihtotekniikkaan.

Pulkat, liukurit ja muut mäenlaskuvälineet kannattaa ottaa mukaan, sillä alueella on myös pulkkamäki.

Tapahtumassa hiihdetään myös 101min hiihto, johon voi osallistua kuka vaan ja osallistuminen on ilmaista. Kyseessä ei kuitenkaan ole minkäänlainen kilpailu, vaan mukava ulkoilumuoto koko perheelle. 101 minuutin hiihdossa hiihdetään nimen mukaan 101minuuttia, jonka jälkeen kaikki palkinnot arvotaan hiihtoon osallistuneiden kesken. Tavarapalkintojen lisäksi pääpalkintona on 101 euroa. Hiihtoon ilmoittaudutaan tapahtumapäivänä Talvitapahtuman Infopisteellä klo 10.00-11.30.

Alueella on monenlaista esittelyä – mm. Varkaus Racing Teamin kilpailukalustoa, talvipyöräilyä, suksia, voiteita yms.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Warkauden kaupunki, Varkaus Racing Team ry, Varkauden Latu ja Leppävirran Viri. Liikenteen ohjauksesta vastaa Autoliiton Varkaudenosasto. Tapahtuman avajaispuheen pitää Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari klo 10.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja Ankkuriterassin kahvilapalvelut ovat avoinna tapahtuman ajan.

Jätä kommentti