Hankihönkäys jo yhdeksännen kerran

Spread the love

Perinteinen, tammikuussa järjestettävä puhallintapahtuma Hankihönkäys 2019 kokoaa jo yhdeksännen kerran Varkauteen reilut 150 innokasta puhallinmusiikin harrastajaa viikonlopuksi 19.-20.1.2019. Varkauden soittokunnan ja Soisalo-opiston yhdessä järjestämän leirin päätöskonsertti on sunnuntaina 20.1.2019 klo 15 Warkaus-salissa.

Neljä leiriorkesteria esittää viikonlopun aikana harjoiteltua ohjelmistoa kapellimestareina: A-orkesteri Hanna-Mari Lehtonen, B-orkesteri Risto Sojakka, C-orkesteri Henriikka Teerikangas ja D-orkesteri Leena Toivanen. Puhallinmusiikki yhdistää leiriorkestereissa kaikenikäiset. Jokaiselle löytyy oman taitotason mukainen kokoonpano, vasta-alkajasta lähes ammattitasoon saakka.

Tänä vuonna leirillä painotetaan opetuksessa klassisen musiikin eri tyylikausia, miten musiikki on vuosisatojen kuluessa muuttunut. Suuri kiitos leiriä tukeville paikallisille yrityksille, jotka mahdollistavat näin nuorille mielekästä harrastustoimintaa. Konserttiin toivotetaan kaikki tervetulleiksi. Konsertissa on vapaaehtoinen mutta suotava ulospääsymaksu.

Jätä kommentti