Pannulappujen väriloistoa kirjaston lasivitriinissä

Spread the love

Kirjastoreissulla piipahdin kurkkaamassa, jotta mitä löytyy lasivitriinistä. Ja kyllä löytyi väriloistoa. Tammikuun loppuun saakka esillä on Ritva ”Anile” Leskisen virkkaamia pannulappuja, varustettuina kuukausiteemoitetuilla runoilla. Esimerkiksi näin:

”Tammikuu -hiutaleiden, varjojen taivaalla tuikkivien tähtien”. ”Helmikuu – päivä valoa hohtaa jos pakastaa – kansa latuja – talven satuja rakastaa.” ”Maaliskuu – jääpuikot räystäiltä kilisee – ukki varoen kadulla astelee.”

”Kesäkuu- yö yötön, kaupunki juhlien – Vekara-Varkaus meillä on taikaa sen.” ”Heinäkuu – suven lämpöhehkussa, Suomen tuhansien järvien lumossa.”

Mitähän on runoiltu muiden kuukausien kohdalla? Kannattaa käydä kurkkaamassa ja ihastelemassa väriloistoa.

(Klikkaa kuvat suuremmaksi.)

Jätä kommentti