Hurraa Ura! – Työtä ja osaamista alueelle

Spread the love

Hurraa Ura! -työelämätapahtumaa vietetään osana Varkauden Työllisyysviikkoa helmikuussa 2019. Kyseessä on tapahtuma, jossa alueen yritykset pääsevät tapaamaan työnhakijoita ja esittelemään toimintaansa sekä avoimia työpaikkojaan. Lisäksi tarjolla on monipuolista työelämään, uraan ja oman osaamisen tunnistamiseen liittyvää ohjelmaa. Tunnelmaa keventämässä on stand up -koomikko Mikko Vaismaa.

Tapahtuma järjestetään 20.2.2019 klo 13-18 Warkaus-salissa ja samaan aikaan myös verkossa livenä. TE-palveluiden Messi-live on paikalla tapahtumassa ja seitsemän näytteilleasettajayritystä pääsee esittelemään työpaikkojaan ja toimintaansa suorassa verkkolähetyksessä klo 9-17 välillä. 

Hurraa Ura! -tapahtuma on suunnattu työmarkkinoilla oleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita Varkauden ja lähialueiden työpaikoista. Kyseessä on Varkauden kaupungin rahoittama, sekä kävijöille että näytteilleasettajille maksuton tapahtuma.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä osoitteessa: navitas.fi/hurraaura. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 40 yritystä.

TAPAHTUMAN OHJELMA

13.00 ovet aukeavat
13.10-13.30 Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry: Työtä yrittämällä & yrittäjätarinoita
13.40-14.00 Leena Ståhlberg: Avaimia urasuunnitteluun ja työnhakuun 
14.15-14.35 Jere Räisänen, Elcoline Group: Valtakunnallisen vuoden Yrittäjän uratarina ja Elcoline tulevaisuuden työnantajana
14.45-15.05 RTK-henkilöstöpalvelu: Rekrytoijan protipit – kuinka menestyä digiajan työnhaussa
15.25-16.10 Jari Saarenpää: Motivaatio ja itsensä johtaminen työnhaussa 
16.30-17.15 Juha Jylhäsalmi: Sängynpohjalta Hupimaisteriksi 
17.30-17.55 Mikko Vaismaa – stand up -koomikko (vain livenä, ei verkossa)

Jätä kommentti