Tähtivierailu ”Al Dente” Varkauden Teatteriin

Spread the love

Maarit Peltomaan ja Hannu Salmisen tähtivierailu Al Dente on Varkauden Teatterissa keskiviikkona 16.1. klo 19. Aviopari Franca Rame & Dario Fo ovat kirjoittaneet jo klassikoksi teatterimaailmaan nousseen mustan komedian, joka elää ja hengittää, naurattaa ja itkettää. Näytelmän on ohjannut Satu Säävälä, rooleissa ovat Maarit Peltomaa ja Hannu Salminen.

Kyseessä on intohimoinen komedia miehestä ja naisesta tunteiden äärirajoilla. Tarina avioliitosta! Intohimoinen kuvaus musiikin keinoin miehestä ja naisesta tunteiden äärirajoilla. Halua, hauskuutta, hekumaa, himoa, vaaraa, valhetta ja vapautta. Vai oliko se kaikki vain rakkautta? Näytelmä on elämänmakuinen tarina, jossa kyseenalaistetaan perinteisen parisuhteen valtarakenteita ja roolimalleja.

Maarit Peltomaa tunnetaan elokuvista Poliisin poika, Siivoton juttu, Punainen nauha, Suuri perfomanssi, Vares- uhkapelimerkki. Hänet tunnetaan myös monista eri ammattiteattereista. Hän on näytellyt Kajaanin kaupunginteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa, Turun kaupunginteatterissa, Tampereen työväen teatterissa, Lappeenrannan kaupunginteatterissa.

Hannu Salminen on pitkän uransa aikana näytellyt useissa suomalaisissa teattereissa, kuin myös kansainvälisissä produktioissa. Viimeksi vuonna 2013 Rakveressa, Virossa, näytelmässä Köök/Keittiö. Esitys oli tuolloin ehdolla vuoden parhaaksi näytelmäksi Virossa. Salminen on vieraillut Seinäjoen kaupunginteatterissa Suomi 100- juhlavuoden esityksessä, Täällä Pohjantähden alla, jossa hänellä on Jussi Koskelan rooli. Salmisen kotiteatteri vuodesta 1995 on ollut lahtelainen vapaa ammattiteatteri Vanha Juko.

Jätä kommentti