Liikenteeseen julistettiin joulurauha

Spread the love

Trafi ja Lapin poliisilaitos julistivat perinteiseen tapaan joulurauhan liikenteeseen Rovaniemellä. Alun perin Liikkuvan poliisin aloittama tapahtuma järjestettiin nyt kymmenettä kertaa.

– Joulun sanoma eli rauha ja toisten huomioiminen kannattaa muistaa myös liikenteessä. Eikä vain näin joulun aikaan, vaan aina, ympäri vuoden, sanoi puheenvuorossaan Trafin tieliikennejohtaja Marko Sillanpää.

– Joulurauha ja leppoisa mieli olisikin hyvä olla mukana jo matkaan lähdettäessä. Kiire, stressi ja vilkas liikenne ovat huonot yhdistelmä, muistutti Sillanpää.

Myös joulupukki lähettää terveisensä liikenteeseen jouluna 2018:

Menoliikenne käynnistyy perjantaina

Joulun menoliikenne vilkastuu perjantaina, mutta liikenne jakaantuu useammalle päivälle eikä pahoja ruuhkia ole odotettavissa.

– Matkaan kannattaa varata kuitenkin normaalia enemmän aikaa sekä huomioida sään ja kelin vaikutus, sanoo Trafin johtava asiantuntija Jussi Pohjonen.

Trafi on liikenteen viranomainen ja liikennealan vahva asiantuntija, joka toimii rohkeasti vastuullisen liikenteen puolesta. www.trafi.fitwitter.com/Trafi_Finlandfacebook.com/Trafi.Finlandinstagram.com/trafi_finland/

Trafi ja Viestintävirasto sekä Liikenneviraston tietyt toiminnot yhdistyvät Liikenne- ja viestintävirasto Traficomiksi 1.1.2019.

Jätä kommentti