Tommi Soidinmäki tuo joulutervehdyksen Pieksämäelle

Spread the love

Tangokuninkuudenkin vuonna 2004 voittanut Tommi Soidinmäki on iskelmän kestosuosikki ja monipuolinen esiintyjä. Lukuisat hitit ja menestys radiolistoilla ovat vakiinnuttaneet hänen paikkansa viihdemusiikin ystävien sydämissä. Monet kuulijat ovat toivoneet hartaasti jo useamman vuoden ajan että Joulun hiljaisuus -konserttikiertue saapuisi myös Pieksämäelle. Tänä vuonna toive toteutuu. Tommi ja muut nuoremman polven muusikot saapuvat tuomaan oman joulutervehdyksensä Kulttuurikeskus Poleeniin perjantaina 14.12. Konsertissa esiintyvät Tommin lisäksi hänen pianistivaimonsa Jenni Kupari-Soidinmäki sekä Tommin Vastakaiku-orkesteri kapellimestarinaan Seinäjoelta lähtöisin oleva puhaltaja Lasse Asu

Jo useamman vuoden ajan Soidinmäki on saanut tehdä joulukonserttikiertueita eri kokoonpanojen kanssa. Konserteista onkin tullut yksi tärkeä osa jokavuotista keikkavuotta. Eri konserttiprojektit ovat aina olleet hänelle artistina tärkeitä, sillä se tuo aivan uutta näkökulmaa artistintyöhön. Tommin omat Joulun hiljaisuus -konsertit ovat keränneet useita tuhansia kuulijoita ympäri Suomen jo useamman vuoden ajan.

Tommi on levyttänyt vuonna 2012 ensimmäisen oman joululevyn. Radiotoimittajien toimesta Vuoden joululevyksikin valittu Joulun hiljaisuus -levy yhdistelee hienosti niin vanhaa kuin uuttakin joulumusiikkia. Levyn kappaleista suurin osa kuullaankin tällä Joulun hiljaisuus -konserttikiertueella. Tänä vuonna Tommilta on tulossa uusi jouluEP kiertueelle myyntiin.

Konserttiohjelmistossa kuullaan mm. seuraavat kappaleet: Taivas sylissäni, Oi, jouluyö, Tulkoon joulu, Joulu yksinäistä lohduttaa, ToiveHiljaisuus, Kolmen kuninkaan marssi, Marian poika ja Maa on niin kaunis. Yleisön pyynnöstä ja Tommin omasta mieltymyksestään kappaleisiin, nämä edellä mainitut laulut ovat saaneet oman paikkansa jo useamman vuoden ajan tällä konserttikiertueella.

Keikka- ja konserttiproduktioiden lisäksi Tommi on laajentanut uraansa myös teatteri- ja musikaalimaailmaan. Tänä vuonna hän onkin päässyt toteuttamaan itseään neljässä pääroolissa; mm. Tauno Palon elämäkerrallisessa musiikkikomediassa Tauno ja Ansa. Samainen esitys vieraili lokakuussa mm. Poleenissa. 

Jätä kommentti