Varkauden taidemuseo kutsuu lapsiperheitä ja -ryhmiä näyttelyyn

Spread the love

Voi Poijaat!-Laulu raikakoon! kutsuu lapsiperheitä ja perhepäivähoitajia lapsiryhmineen tutustumaan hulvattomaan veistosnäyttelyyn.

Näyttelyn puupojat elehtivät, ilmeilevät ja jurottavat koko kehollaan. Taiteilija Reetta Gröhn-Soininen on työstänyt lämminhenkisellä huumorilla puupölkyistä moottorisahalla, kirveellä ja puukolla rouheisia poikia, joiden ilmeet ja kehonkieli kertovat paljon kunkin persoonallisen pojan tunteista. Näyttely on poikkeuksellinen siinäkin suhteessa, että kaikkia teoksia saa kosketella.

Varkauden taidemuseo järjestää näyttelyyn maksuttomat opastukset tiistaina 12.12. ja keskiviikkona 13.12. tasatunnein klo 10.00, 11.00, 12.00 13.00 ja 14.00. Opastuksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kesto noin 30-45 min.

Nyt kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan Savonlinjan ilmaisia paikallisbusseja. Varkauden museoiden näyttelyihin on aina vapaa pääsy!

Jätä kommentti