Maximissa Vauvakino keskiviikkona

Spread the love

Varkauden Maximissa järjestetään keskiviikkona 28. marraskuuta klo 12 toivottu Vauvakino-esitys. Elokuvana nähdään Queen-yhtyeestä kertova hieno ja katsojamenestykseksi noussut draama Bohemian Rhapsody.

Vauvakino on tarkoitettu pienten vauvojen perheille, joiden normaalisti lastenhoidollisista syistä saattaa olla vaikea päästä elokuviin. Vauvakinonäytökseen voi tulla päiväsaikaan vauvan kanssa, ja silti nauttia elokuvaesityksestä.

Vauvakino-esitys järjestetään kokonaan pienten lasten ehdoilla. Näytöksessä voi vapaasti leikkiä lapsen kanssa, hyssytellä, syöttää ja muutenkin hoitaa lasta kenenkään siitä häiriintymättä. Teatterisalissa on elokuvan aikana himmennetyt valot ja normaalia matalampi äänenvoimakkuus. Teatterin tiloista löytyy hoitopöytä vaipanvaihtoa ja mikroaaltouuni ruoan lämmitystä varten. Esityksessä on väliaika, jonka aikana on kahvitarjoilu. Vauvan kantokopan tai turvaistuimen voi ottaa mukaan saliin.

Jätä kommentti