Varkauden kaupunki kutsuu työttömät yhteiseen pikkujouluun

Spread the love

Varkauden kaupunginvaltuuston hyväksymässä taloussuunnitelmassa vuosille 2018-2010 on otettu uutena asiana mukaan osallistuva budjetointi. Kuntalain mukaan kunnan asukkailla ja palvelujen käyttäjillä on oikeus osallistua ja vaikuttaa kunnan toimintaan ja resurssien käyttöön. Valtuuston on pidettävä huolta siitä, että tämä vaikuttamismahdollisuus voi toteutua eri tavoin. Vuoden 2018 talousarviossa on varattu tätä varten määrärahaa kahdelle kohderyhmälle (nuoriso ja työttömät). Kohderyhmien edustajat päättävät määrärahan käytön suunnittelusta ja toteutuksesta kohderyhmiltä tulleiden esitysten pohjalta.

Vuoden 2018 aikana on Varkauden kaupungin työllisyyspalveluissa yhteistuumin työttömien kanssa mietitty resurssien kohdentamista ja keskitytty kohderyhmän huomioimiseen positiivisella otteella työllistymisnäkökulma kuitenkin huomioiden. Toiminnan tavoitteena on ollut aktivoida työttömiä työnhakijoita yhteisöllisyyteen ja yhdessä tekemiseen ja kokemiseen sekä työllisyyspalvelujen ympärillä toimivan työntekijäverkoston tunnetuksi tekemiseen.

Vuoden viimeisenä tapahtumana Varkauden kaupungin työllisyyspalvelut kutsuu omat asiakkaansa sekä muut työttömät henkilöt (ei eläkeläiset) yhteiseen pikkujoulutilaisuuteen keskiviikkona 5. joulukuuta klo 11.00 – 13.00. Osallistujille maksuttomat pikkujoulut pidetään Varkauden kaupunginkirjaston alakerran kokoustilassa, Osmajoentie 1. Pikkujouluissa on tarjolla joulupuuroa, torttukahvit, piparit ja hyvää joulumusiikkia. Jokaiselle on vielä luvassa pieni pakettikin. Tarjoilun vuoksi tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan 30.11. mennessä numeroon 040 749 7100.

Jätä kommentti