Varkauden joulunavaus lauantaina

Spread the love
(Kuva: Vesa Moilanen)

Varkaudesta löytyy kauppoja, puoteja ja palveluntarjoajia vaikka kuinka paljon. Warkauden Joulunavaus -tapahtuma järjestetään lauantaina 24.11.2018 kello 9-15. Luvassa on ohjelmaa kaikenikäisille ja herkkuja moneen makuun. Joulunavaus kannustaa tutustumaan oman kaupungin tarjontaan ja mahdollisuuksiin. Tapahtuman järjestää Warkauden Nuorkauppakamari ensimmäistä kertaa ja järjestelyissä on mukana Varkauden seudun torikauppiaat Wipinä ry. Nuorkauppakamarin koju löytyy tapahtuman ajan torilta ja siellä esitellään yhdistyksen toimintaa.

Taulumäen torilla alkaa aamulla klo 9 markkinat ja samalla tapahtuma avataan torin ohjelmalavalta. Tapahtuman avaa kaupunginjohtaja Hannu Tsupari. Torille on myös heti aamusta luvannut joulupukki tulla kuulemaan lahjatoiveita koko tapahtuman ajaksi.

Kymmeneltä lavalla esiintyy Tiernapojat, kello 11 Taikurit Heba ja Riim. Puolilta päivin selviää, missä varkautelaisten mielestä saa parasta palvelua, kun Palvelun Helmi 2018 -äänestyksen voittajat julkistetaan. Kello 13 on vuorossa Taikuri Mohamed Hamed ja tuntia myöhemmin jälleen Tiernapojat.

Tapahtuman ajan torilla on talutusratsastusta poneilla ja Hirnuvan Hevosen vankkuriajelut. Päivän aikana avataan myös Joulupuu -keräys.

Hertunkujalta löytyy kello 10-15 Ruokakuja, jossa herkkuja tarjoilee Harri’s Food Factory, Jäppilän Kievari, LC Varkaus Justiina ja Pikku Belgia. Kirjastolla on Piparipaja kello 10-13 ja non stop Satuhetki Minnamarian kanssa kello 10-13.

Kauppakatu 23:ssa avautuu Joulupuoti, jossa on tapahtuman ajan Soisalo Opiston ja Kierre -hankkeen Jouluiloa kierrätysmateriaaleista -askartelupaja klo 10-14.

Lisätietoja Facebookista sivulta Warkauden Joulunavaus

Jätä kommentti