Sakky & Silmut joulunodotukseen Kauppakadulle Varkaudessa

Spread the love
(Klikkaa kuva suuremmaksi.)

Savon ammattiopiston Varkauden kampuksen ja Savon Silmut -hankkeen, Kierre -hankkeen ja Warkauden Nuorkauppakamari ry:n kanssa yhteistyönä toteutetaan Varkaudessa Sakky & Silmut Joulupuoti, ajalla 24.11.-19.12. osoitteessa Kauppakatu 23. Puodissa myydään eri koulutusalojen tuotteita sekä Savon Silmujen lähiruokatuotteita.
Ennen kaikkea puoti on oppimisympäristö liiketalouden ja media-alan opiskelijoille sekä yhteistyökanava muiden toimijoiden kanssa.

Sakky & Silmut Joulupuodin rakentaminen aloitettiin maanantaina 19.11. ja Puoti avataan lauantaina 24.11. Varkauden Joulun avauksessa. Joulun avauksen järjestää Warkauden Nuorkauppakamari ja Varkauden seudun torikauppiaat Wipinä ry Taulumäen torilla ja Kauppakadulla.

Jätä kommentti