SavonSampo -messut 2019 ”maailman kehityksessä mukana”

Spread the love

Warkauden Nuorkauppakamari ry järjestää 23. SavonSampo -messut 6. – 7.4.2019 Varkauden liikuntatalolla. Messujen toteutuksesta vastaa messuryhmä, jotka ovat tällä hetkellä messupäälliköt: Juha Koponen ja Emma Miettinen, sekä markkinointi- ja ohjelmapäällikkö: Jaana Tiitinen.

Lisäksi tapahtuman aikaan talkootyötä kamari tekee monen kymmenen kamarilaisen voimin. Messujen teemana on ”Maailman kehityksessä mukana.” Vuonna 2019 messuilla nähdään maailman mukana kehittyvä Savo. Tämä teema näkyy monin eri tavoin ympäri Suomea, maakuntia sekä kuntia. Messujen teemaan liittyen haluamme näyttää, että Keski-Savon alueella pysytään kehityksessä mukana, joka luo pohjaa tulevalle menestykselle.

SavonSampo –messut 2019 tarjoavat näytteilleasettajilleen mainion tilaisuuden esitellä toimintaansa ja palvelujaan asiakkailleen että yhteistyökumppaneilleen. Vuonna 2017 kävijöitä oli yli 4000 – messut ovat siis oivallinen paikka tavoittaa tuhansia ihmisiä ja luoda uusia kontakteja.

Teemaan liittyen artistit ja tubettajat ovat hyvä sekoitus jo olevia tähtiä ja tulevia tähtiä. Lauantaina messuilla yleisöä viihdyttää artisti Lukas Leon ja tubettaja Soikkuu. Sunnuntaina artisti Benjamin, tubettaja Roni Back ja lasten ikisuosikit Muumit.

Osastoja myydään mahdollisimman paljon ja näytteilleasettajia odotetaan paikalle 90 – 100, joista osa sijaitsee pääsalissa ja osa ”juoksuradalla” sekä osa ulkona. Messu kävijöiden tavoite on n. 5000:nen henkilön verran, lisäksi tuttuun tyyliin alakoululaisille annetaan yksi (1) lippu per alakoululainen.

Uutena asiana ensi vuoden alusta startataan tubetus kilpailu, jonka voittaja päätetään messuilla. Kilpailun palkinnon huippu GoPro kameran sponsoroi Varkauden Gigantti. Lisätietoa kilpailuun osallistumisesta tammikuussa. Lisäksi lauantaille otetetaan mukaan jälleen businesstreffit. 

Businesstreffeillä päästään hauskalla tavalla tutustumaan sosiaalisen median eri kanaviin tubettaja Soikkuu:n kanssa ja niiden mahdollisuuksiin niin myynnissä, markkinoinnissa kuin brändäyksessä ja erottumistekijänä. Alun koulutushetkessä päästään käsiksi tämän hetken tuoreisiin ilmiöihin ja opit käytännön vinkkejä sosiaalisessa mediassa toimimiseen. Verkostoituminen muiden yrittäjien kanssa on pääroolissa businesstreffeillä ja siihen on varattu runsaasti aikaa. 

Yksi kommentti artikkeliin ”SavonSampo -messut 2019 ”maailman kehityksessä mukana””

 1. Hei Messupäällikkö/Savon Sampo -messut

  Voisinko saada infoa Savon Sampo -messuista 6.-7.4.2019.

  Ystävällisin terveisin,

  Marjatta Mielonen
  tiedottaja/sihteeri
  Varkauden seudun Omakotiyhdistys ry

  Vastaa

Jätä kommentti