Tapahtumakalenteri kaikille kuntalaisille ja Varkaudessa toimiville yhteisöille

Spread the love

Varkauden kaupunki vastaa asukkaiden toiveeseen ja ottaa käyttöön maksuttoman tapahtumakalenterin, joka on tarkoitettu kaikille kuntalaisille ja yhteisöille, jotka järjestävät tapahtumia Varkaudessa.

Tapahtumakalenteri on maksuton ja se on tarkoitettu koko kaupunkiyhteisön käyttöön. Kalenteri on otettu käyttöön lokakuussa 2018 ja sitä hallinnoi Varkauden kaupunki. Kalenterin tapahtumakirjoa voi selata rekisteröitymättä, rekisteröinti vaaditaan vain lisättäessä tapahtumia kalenteriin. Kalenteriin voi lisätä kaikenlaisia yleisötapahtumia, ainoa kriteeri on, että tapahtumat järjestetään Varkaudessa.

– Pääsemme vihdoin vastaamaan kaupunkilaisten toiveisiin, kalenteria on toivottu pitkään, kertoo Varkauden kaupungin hallintojohtaja Toni Leppänen.

– Kalenteri tuo näkyväksi aktiivista kaupunkiamme. Se auttaa myös tapahtumasuunnittelussa eli toivottavasti tämän avulla pystymme vähentämään päällekkäisyyksiä, sanoo Varkauden kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen.

– Toivottavasti kaupunkilaiset tapahtumien järjestäjät ottavat kalenterin aktiiviseen käyttöön. Me kaupunkiorganisaatiossa näytämme esimerkkiä ja tuomme kaupungin yleisötilaisuudet kalenteriin. Tärkeänä tavoitteena on myös saada väki entistä enemmän liikkeelle ja osallistumaan, sanoo Leppänen.

Kalenteri löytyy Varkauden kaupungin verkkosivun etusivulta ja sen käyttö onnistuu myös mobiililaitteilla.

Tapahtumakalenterista on tehty opastusvideo ja se löytyy kaupungin verkkosivulta varkaus.fi/tapahtumakalenteri

Jätä kommentti