Marraskuun Klubilla vietämme Isäpäivän etkoja

Spread the love

Supersuositut Klubi –illat jatkuvat keskiviikkona 7.11. klo 19

Tämä ilta on omistettu kaikille isille. Illan isäntä on teatterinjohtaja Kari Suhonen ja se toteutetaan yhdessä Varkauden ev.lut. seurakunnan kanssa.

Mies – tämä ilta on sinun, sillä ilta elää isänä ja poikana olemisen ympärillä. Nainen – tämä ilta on sinun, sitä mitä miehet olisivat ilman naisia. Musiikista vastaavat kanttori Mari Marjokorpi ja teatterinjohtaja Kari Suhonen. Iltaan osallistuvat myös kappalainen Niina Pehkonen ja seurakuntapastori Karoliina Mustonen.

Illan musiikki tulee olemaan monelle toiveiden täyttymys ja se sisältää useita yhteislauluosuuksia.  Isänpäivän etkoilla kuulet mm. kappaleet Aja hiljaa isiVanha holvikirkko sekä Sellaista elämä on.  Tule mukaan tunnelmaan yksin tai yhdessä – lava on vapaa!

Klubi-illan tapahtumapaikka on Varkauden Teatterin aulalämpiö.
Teatteri-Baari palvelee yleisöä koko tapahtuman ajan. Pöytävaraukset Teatteri-Baarista puh. 044 364 8831.  Teatteri-Baari päivystää ti-to klo 11-14.

Arvioitu kesto 1,5-2 tuntia.

Jätä kommentti